Documentmapjes

Autospeciaalzaak De Dam heeft ook automappen in Maldegem in het assortiment. De automap is een praktische map waar u al uw auto- en verzekeringspapieren in kwijt kunt. Het is gemaakt van kunststof of leer.

Het praktische nut van een automap

Een automap heeft heel wat binnenvakken waar u alles zorgvuldig en ordelijk kunt instoppen. De automappen bij De Dam zijn daarnaast ook niet zo groot en dik, dus u kunt ze makkelijk opbergen in het handschoenkastje van de wagen. De Dam biedt in ieder geval documentmappen aan in verschillende vormen en kleuren.

Contacteer De Dam voor alle mogelijkheden

Bent u van zin om een automap in Maldegem te kopen? Informeer dan zekers eens bij De Dam. Deze autospeciaalzaak helpt u graag verder en staat u bij met degelijk advies omtrent uw vragen. Ook voor andere benodigdheden voor de auto bent u hier aan het goede adres.

Andere diensten

De Dam biedt ook heel wat andere diensten aan. Als u graag reclame wilt maken voor uw zaak of uw diesel wil opdrijven met dieseltuning, dan is De Dam uw zakenpartner. Ook voor het verdrijven van vieze geuren met geavanceerde ontgeurders en het verkopen van verschillende sleutelkasten is deze autospeciaalzaak uw bestemming.